Tu smo zbog Vas

Saznajte ko smo mi…

Devojački bunar - mesto dobrog provoda

Restoran domaće kuhinje Veliki Biser nastao iz ljubavi prema ugostiteljstvu, hrani i tradiciji, otvorio je svoja vrata 2019. godine u mirnom delu Devojačkog bunara i za kratko vreme se izdvojio izuzetnom uslugom, kvalitetnom i svežom hranom, kao i raznovrsnim pićem.

Ne samo obroci napravljeni sa ljubavlju, već i kompletan ambijent, atmosfera i ljubazno osoblje učiniće da svaki vaš trenutak proveden u ovom restoranu bude neponovljiv.

Povoljne cene, gostoprimstvo i odlična usluga sigurno će udovoljiti vašoj želji za dobrim provodom. Zato, ukoliko tražite mesto za relaksiranje i uživanje, na pravom ste mestu.

Restoran Veliki Biser je prava destinacija za Vas! Mi želimo da naše mesto bude i vaše mesto!

Vama na usluzi!

Pozivamo Vas da nas posetite I probate jela iz naše kuhinje koja nikoga ne ostavljaju ravnodušnim

Tu smo zbog Vas, pogledajte našu kompletnu ponudu na jednom mestu...

Oaza mira

Sreća – to je biti s prirodom, gledati je i s njom uživati
Devojački bunar je najpoznatije izletište prirodnog rezervata Deliblatske pesčare koja se nalazi nedaleko od Banatskog Karlovca, mesta u opštini Alibunar i predstavlja ponos i turističku atrakciju opštine.

Vrhunska kuhinja

U ponudi našeg restorana se nalaze kuvana jela, jela po porudžbini, jela sa roštilja, dezerti…

Organizacija događaja

Mi organizujemo Vaše dogadjaje –sve što zamislite - rodjendani, krštenja, svadbena veselja. Naš restoran ima kapacitet do 50 gostiju I bašta do 80 gostiju.

Idealno mesto za decu

Za naše mališane imamo poseban deo bašte, samo za njih. Trambolina, tobogan, ljuljaške, stočić i stolice, igračke i još mnogo toga na raspolaganju.

Dosta je bilo priče, čekamo Vas u našoj oazi mira...